HIRED: Kwaliteitsmanager (m/v)

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle - Beerse / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

Als Kwaliteitsmanager sta je in voor het implementeren en onderhouden van een beleid dat er niet alleen voor zorgt dat alle producten in overeenstemming zijn met de wetgeving rond voedselveiligheid maar ook beantwoorden aan de strengste eisen van onze klanten. Je stelt de verschillende certificaten en technische fiches op en behandelt de klachten binnen de filosofie van 360° customer satisfaction van het bedrijf. Je optimaliseert niet alleen continu de kwaliteitssystemen, je past ze ook toe in de praktijk, op de werkvloer. Hygiëneregels en reinigingsprocedures zijn daarbij de sleutel tot succes. Je gaat nauw samenwerken met de laborant die instaat voor de dagelijkse metingen en opvolging van de diverse kwaliteitsparameters. Tenslotte zorg je eveneens voor een maandelijkse rapportering van de performantie parameters van het kwaliteitsbeleid.

Profiel :

Interesse in deze gevarieerde functie? Als bio-ingenieur of industrieel ingenieur heb je reeds een ruime kwaliteitservaring opgedaan. Kwaliteit is je passie. Je zoekt voortdurend mogelijkheden om te kunnen optimaliseren en verbeteren. Met een dergelijke drive steek je je collega’s aan om mee te gaan in de praktische toepassing van je kwaliteitsverhaal. Je hebt niet alleen oog voor detail, maar je bent ook uitermate goed in planning, organisatie en administratie. Kortom, binnen deze productieomgeving komen je ondernemingszin, no-nonsens mentaliteit en flexibiliteit helemaal tot hun recht.

Aanbod :

Voor deze uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid biedt Colac een competitieve verloning, aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen. Je komt terecht in een stimulerende en ondernemende kmo waar iedereen er samen voor wil gaan. Daarbij krijg je de kans om met jouw zin voor initiatief en professionele inzet het verschil te maken.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B