HIRED: Laborant (m/v)

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle - Beerse / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

- Je controleert dagelijks de producten op: suikergehalte, PH-waarde, viscositeit, geur, kleur en smaak. - Op basis van de registratie van bovenstaande parameters ga je over tot vrijgave van de diverse producties - Je bewaakt en analyseert de resultaten en onderneemt de nodige acties waar nodig, je communiceert met R&D voor eventuele bijsturing van de recepturen. - Op basis van steekproeven voer je een ingangscontrole uit op de diverse grondstoffen. - Op basis van steekproeven voer je een controle uit op de hygiŽne, reiniging en diverse stappen van het productieproces. - Je werkt nauw samen met de kwaliteitsverantwoordelijke.

Profiel :

- Je hebt een hogere opleiding in een wetenschappelijke richting genoten (chemie, biochemie, biologische laboratoriumwetenschappen,Ö); - een labo is je habitat bij uitstek; - je hebt oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig.

Aanbod :

Voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie biedt Colac een competitieve verloning, aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen. Je komt terecht in een stimulerende en ondernemende kmo waar iedereen er samen voor wil gaan. Daarbij krijg je de kans om met jouw zin voor initiatief en professionele inzet het verschil te maken.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B