HIRED: IT-Helpdeskmedewerker

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Als eerstelijnsmedewerker ben je mee verantwoordelijk voor de goede werking van onze IT-infrastructuur. Die is cruciaal voor onze negen geautomatiseerde vestigingen waar we een optimale service bieden aan zoín 3.000 klanten. Je zal deel uitmaken van een uiterst gemotiveerd team dat continu op zoek is naar vernieuwingen en die ook introduceert en opvolgt. Samen met dat team staan jullie in voor eerstelijnshulp voor alle vragen over Microsoft Windows, Office, printing en het interne bedrijfsnetwerk. Je installeert en beheert pcís en printers en zorgt voor snelle oplossingen bij IT-vragen. Je staat in voor het telefonisch onthaal van de eindgebruiker, je behandelt incidentmeldingen en aanvragen. Je tracht deze problemen en aanvragen zelf op te lossen en indien nodig geef je ze door aan de juiste partijen. Je houdt de inventaris bij van alle hardware.

Profiel :

Je hebt een IT-opleiding gevolgd of je hebt de nodige ervaring opgedaan als IT-helpdeskmedewerker. Je beschikt over een goede operationele kennis van hardware (pcís, servers, printers), virtuele omgevingen, Microsoft Windows 7 en 10, Microsoft Office en O365, Active directory. Kennis van Windows server (vanaf versie 2008) is zeker een pluspunt. Een basiskennis van courante netwerktechnieken (TCP/IP, switching, VoIP, Wlan) is zeker een voordeel. Als helpdeskexpert ben je analytisch ingesteld en durf je verantwoordelijkheid nemen. Je bent sociaal vaardig en je communiceert vlot. Je bent bereid om in een shiftsysteem te werken en tijdens het weekend een wachtdienst met beurtrol in te vullen..

Aanbod :

In dit alsmaar groeiend Belgisch bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen en een firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B