HIRED: Commercieel Manager Benelux Food & Nutrition

company logo 1


Werkgever : IMCD Benelux HIRED

Plaats tewerkstelling : Mechelen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

IMCD Benelux (www.imcdgroup.com) promoot, verdeelt en verkoopt gespecialiseerde ingrediŽnten en chemicaliŽn in de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie. IMCD Benelux behoort tot de IMCD-groep, een beursgenoteerd bedrijf met hoofdzetel in Rotterdam. Het stelt meer dan 1.700 mensen te werk in ruim 40 landen. De omzet van het bedrijf kende in 2016 een gezonde groei, tot 1.995 miljoen euro. Als tussenschakel tussen de wereldproducenten en klanten heeft IMCD de expertise over het volledige proces in huis. Dat stelt het bedrijf in staat een verbindende rol te spelen. De afdeling construction chemicals & coatings biedt hun klanten pasklare oplossingen aan uit een breed gamma van additives, fillers, pigments, resins en specialty solvents. Deze functie is voor de business unit Coatings te Mechelen.

Functie :

Als rechterhand van de business unit manager stuur je het team aan. Je leidt en motiveert je salesteam naar de vooropgestelde winst- en marktaandeeldoelstellingen. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van het business plan van IMCDís Food en Nutrition business unit. Je schakelt met de leveranciers, zodat het business plan Ė en met name de tijdslijnen die erin vervat zijn Ė gegarandeerd realistisch is. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het product management van het portfolio. Hiervoor rapporteer je de status van de business aan de grote internationale leveranciers aan de hand van cijfers, het business plan, de marktopportuniteiten, markttendensen en de pijplijn. Dankzij dit intensieve overleg creŽer je een voortdurende win-windynamiek tussen de driehoek klanten Ė leverancier Ė IMCD. Je exploreert de mogelijkheden om het productengamma en de ingrediŽntenportefeuille nog beter aan te sluiten bij de noden van de klant enerzijds en de mogelijkheden van de leveranciers anderzijds. Kortom, in deze gloednieuwe sleutelfunctie creŽer je het noodzakelijk platform om de groeiambities van Food & Nutrition waar te maken.

Profiel :

Je hebt een masterdiploma en enige affiniteit met de food sector is mooi meegenomen. Je bent een echte people manager: je coaching-talent brengt het beste van elk teamlid naar boven. Met je positieve en efficiŽnte communicatiestijl in presentaties en onderhandelingen overtuig je zelfs het meest veeleisende publiek, of het nu gaat om klanten, leveranciers of het management. Met je sterk analytische geest ontwikkel je een heldere visie op basis van cijfers en evoluties. Buitenlandse contacten vind je een verrijking voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aanbod :

Dit is een nagelnieuwe functie Ö pak de mogelijkheid dus aan om ze volledig naar je hand te zetten! En laat je veelzijdigheid en managementkwaliteiten de vrije loop. Reken voor deze verantwoordelijke en dynamische job op een bijzonder aantrekkelijk salarispakket, inclusief diverse extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B