HIRED: Key Account Manager Construction Chemicals & Coatings

company logo 1Werkgever : IMCD Benelux HIRED

Plaats tewerkstelling : Mechelen / Sector : industrie

Bedrijfsomschrijving :

IMCD Benelux (www.imcdgroup.com) promoot, verdeelt en verkoopt gespecialiseerde ingrediŽnten en chemicaliŽn in de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie. IMCD Benelux behoort tot de IMCD-groep, een beursgenoteerd bedrijf met hoofdzetel in Rotterdam. Het stelt meer dan 1.700 mensen te werk in ruim 40 landen. De omzet van het bedrijf kende in 2016 een gezonde groei, tot 1.995 miljoen euro. Als tussenschakel tussen de wereldproducenten en klanten heeft IMCD de expertise over het volledige proces in huis. Dat stelt het bedrijf in staat een verbindende rol te spelen. De afdeling construction chemicals & coatings biedt hun klanten pasklare oplossingen aan uit een breed gamma van additives, fillers, pigments, resins en specialty solvents. Deze functie is voor de business unit Coatings te Mechelen.

Functie :

Als gedreven en oplossingsgerichte Key Account Manager slaag je er als geen ander in om specialities voor construction chemicals en coatings aan te prijzen en hun meerwaarde goed in de verf te zetten naar de wereldtop van producenten op de coatings- en adhesivesmarkt. Je krijgt de verantwoordelijkheid om bestaande nationale contacten te professionaliseren en verder uit te bouwen op lange termijn. Je brede kennis en sterke interesse in chemie zorgen ervoor dat je de business verder uitbouwt bij bestaande klanten en je de drijvende kracht bent in het zoeken van nieuwe business. Dit kan je verwezenlijken dankzij je ondernemingsmentaliteit en je resultaatgerichte manier van werken. In deze functie rapporteer je aan de BUM en werk je zeer nauw samen met de ondersteunende departementen.

Profiel :

Uiteraard ben je erg geÔnteresseerd in alles wat te maken heeft met chemie en grondstoffen, hetzij door je master of bachelor opleiding, hetzij door je ervaring. Dankzij je communicatieve vaardigheden en gedreven persoonlijkheid komt je analytische geest goed van pas om, steeds met een open vizier, de markt te benaderen. Je beschikt over een goed commercieel inzicht met een focus op lange termijn relaties. Indien je bovendien beschikt over een goede kennis van het Frans, dan is dit zeker een pluspunt.

Aanbod :

Je krijgt een zeer afwisselend takenpakket toebedeeld met duidelijke doelstellingen en veel ruimte voor eigen initiatief zodat je zowel op technisch als commercieel vlak verder kunt groeien in een internationale omgeving. Veelvuldige gespecialiseerde opleidingen en een dynamische werkomgeving garanderen een erg interessante functie met ruime verantwoordelijkheden. Als dynamische wereldspeler met toekomstvisie voorzien we een meer dan aantrekkelijk vast loon, aangevuld met extralegale voordelen en een stijlvolle, representatieve firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B