HIRED: Account Manager Flavours

company logo 1


Werkgever : IMCD Benelux HIRED

Plaats tewerkstelling : Mechelen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

IMCD Benelux (www.imcdgroup.com) met vestiging te Mechelen en Rotterdam heeft een lange traditie in marketing, sales en distributie . IMCD Benelux promoot, verdeelt en verkoopt speciale ingrediënten en chemicaliën voor de industrie, waaronder de voedingsindustrie. Als tussenschakel tussen de wereldproducenten en klanten heeft IMCD de expertise over het volledige proces in huis. Dat stelt het bedrijf in staat een verbindende rol te spelen. IMCD Benelux behoort tot de IMCD-groep, een beursgenoteerd bedrijf met hoofdzetel in Rotterdam. Het stelt meer dan 1.700 mensen te werk in ruim 40 landen. Het bedrijf kent jaarlijks een gezonde groei en realiseerde een spectaculaire omzet in 2016 van 1.995 miljoen euro. Deze functie is voor de business unit Food & Nutrition te Mechelen.

Functie :

• Jij bent de smaakmaker van IMCD. Letterlijk: jij overtuigt je klanten van het rijke IMCD-pallet aan geur- en smaakstoffen. • Er is geen nieuwe trend in het foodie-universum of je hebt hem al opgepikt en uitgetest op ons gamma. En je kan niet wachten om je enthousiasme met je klanten te delen! • Je denkt mee met de klant: samen met hem ga je op zoek naar de ultieme smaakbeleving. Jullie vergelijken, wikken en wegen, ontdekken hoe het IMCD- gamma het product van de klant kan optimaliseren. • The proof of the pudding is in the eating, toch? Inderdaad, door samen met de klant te proeven en te ruiken ontdek je wat hij écht wil en trek je hem over de streep.

Profiel :

• Je hebt een passie voor eten en drinken. Een maaltijd is voor jou een belevenis. • Je kan het niet laten: als jij ingrediënten in je handen krijgt, begin je dingen uit te proberen en te verbeteren. Je vrienden zeggen dat je kan toveren in de keuken! • Als jij het over je laatste succesgerecht hebt, dan komt het water iedereen in de mond. • Heb je enige ervaring in de voedingssector of een relevante opleiding in de voeding? Dan maakt dat je kandidatuur extra … pittig.

Aanbod :

Ben je een onverbeterlijke foodie die van je passie je beroep wil maken? Dan hoort deze job bij jou als een eitje bij een portie dampende asperges. Laat je creatieve ideeën en je overtuigingskracht hier gerust de vrije loop … net daarom ben je hier! IMCD biedt je een bijzonder aantrekkelijk salarispakket, inclusief diverse extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B