HIRED: Polyvalent Administratief Medewerker (m/v)

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

Als administratieve duizendpoot bied je ondersteuning aan de aankoopafdeling, de productie, kwaliteit en het technisch beheer: • Zo sta je o.a. in voor de plaatsing van aankoopbestellingen (zowel food, non-food als investeringsgoederen) en de afroep van aankoopcontracten. • Daarnaast zorg je ervoor dat het leveranciersbestand en de ‘bill of material’-documenten op elk moment up-to-date zijn. • Het punctuele beheer van de stock en de inventaris in het ERP-pakket valt eveneens onder jouw verantwoordelijkheid. • Verder garandeer je op basis van de planning, de correcte aanmaak en afmelding van productiewerkorders. • In alles wat je doet, streef je naar verbetering en efficiëntie om de talrijke bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Profiel :

• Dankzij je uitgebreide ervaring kent het administratieve reilen en zeilen van een bedrijf voor jou weinig geheimen. • Je bent een uiterst nauwkeurige medewerker die flexibel omgaat met wisselende taken. • Strakke deadlines en piekmomenten zie je als een uitdaging, zeker tijdens het plannen en organiseren. • Je grote inzet, analytische geest en buitengewoon administratief talent komen uitstekend van pas. • Initiatief nemen, meedenken en proactief inspelen op evoluties kan je als de beste. • Je hebt het potentieel om door te groeien naar een aankoopfunctie. • Het spreekt vanzelf dat je vlot bent in de omgang en over goede communicatieve vaardigheden beschikt in het Nederlands, Frans en Engels

Aanbod :

Voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie biedt Colac een competitieve verloning, aangevuld met extralegale voordelen. Je komt terecht in een stimulerende, ondernemende en familiale sfeer waarin iedereen vooruit wil. Daarbij krijg je de kans om mee te werken aan de toekomst van de firma en om met jouw initiatieven het verschil te maken.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B