HIRED: Jobstudent(e) Rechten

company logo 1


Werkgever : Katz HIRED

Plaats tewerkstelling : Zoersel / Sector : HR

Bedrijfsomschrijving :

Katz nv in Zoersel is een professioneel, onafhankelijk assessment en recruitmentcenter dat sinds 1994 zijn succes te danken heeft aan trouwe klanten en geweldige sollicitanten. Onze aanpak in een notendop? EfficiŽntie, resultaatgerichtheid en een probleemoplossende instelling. Dit vanuit de vaste overtuiging dat het onze taak is om op een eerlijke en open manier ieder individu te begeleiden. Om deze professionaliteit en kwaliteit te garanderen, staat een klein hecht team van betrokken en ervaren medewerkers elke dag paraat. Daar we graag mensen opleiden voor de toekomst is er altijd plaats voor een (m/v) enthousiaste en gemotiveerde: jobstudent(e)

Functie :

Binnen ons team bied je, in samenspraak met onze jurist, deskundige support. Je zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het voorbereidende werk in verband met wijzigingen aan de hand van de Europese wetgeving. Uiteraard zijn er ook administratieve taken te volbrengen en het spreekt vanzelf dat je vaak in contact komt met klanten en sollicitanten. Kortom, als toekomstige professional stel je alles in het werk om er voor te zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst!

Profiel :

Je bent student rechten en idealiter heb je al een bachelordiploma op zak. Dankzij je alertheid, nauwkeurige aanpak en kwaliteitsbewuste instelling hou je er van om je grondig te informeren en juridisch advies te verlenen. Voeg daar teamwork en social skills aan toe en het plaatje is compleet!

Aanbod :

Je komt terecht in een ongedwongen en stimulerende sfeer waarbij je de kans krijgt om een zeer afwisselende functie te hebben als jobstudent.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B