Operations Manager / Productieverantwoordelijke

company logo 1


Werkgever : Interalu nv

Plaats tewerkstelling : Wilrijk / Sector : bouw

Bedrijfsomschrijving :

Interalu N.V. (www.interalu.eu), gevestigd in Wilrijk, is al meer dan 45 jaar een gerenommeerde speler op de markt in metalen plafonds. In België is Interalu marktleider voor klimaatplafonds. Deze plafonds zijn bijzonder praktisch om temperatuur, luchtvochtigheid en akoestiek te beheersen en worden vaak gebruikt in utiliteitsbouw en kantoren. Interalu blijft zich concentreren op innovatieve oplossingen en duurzaamheid, niet alleen in hun producten maar ook in hun eigen werkwijze.

Functie :

De impact van jouw werk is elke dag voelbaar op de werkvloer, niet alleen voor de mensen in je team maar voor de hele organisatie. Als Operations Manager maak je deel uit van het management team en houd je één hoofddoel voor ogen: de productie zo vlot mogelijk laten verlopen. Je stimuleert en motiveert het productieteam en geeft jouw mensen alle tools en begeleiding om successen te boeken. Je controleert de kwaliteit van de output en zorgt ervoor dat Interalu voldoet aan de ISO-normen. Zie je ruimte voor verbetering? Dan doe je doordachte suggesties en optimaliseer je niet alleen de productie, maar ook het samenspel met het salesteam en de uitvoeringsverantwoordelijken. In de deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de CEO.

Profiel :

In de eerste plaats heb je een flinke dosis technisch en analytisch inzicht met gevoel voor processen. Evalueren en bijsturen doe je als vanzelfsprekend, want je bent nieuwsgierig van nature en denkt graag proactief naar oplossingen. Je kan ontzettend goed plannen en organiseren Je bent een no-nonsens type en niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar je hebt ook de precisie om protocollen uit te werken voor verbeterkansen die je ziet en deze te implementeren Je herkent jezelf in de waarden van Interalu: innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit waar nodig.

Aanbod :

Om je de nodige kennis bij te brengen geeft Interalu je een technische stoomcursus. Je komt terecht in een functie die je toelaat om echte resultaten te boeken, omringd door toffe collega’s die er voor zorgen dat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Natuurlijk staat er een mooi loon tegenover jouw harde werk, aangevuld met een bedrijfswagen en een pakket extralegale voorwaarden.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B