HIRED: Commercieel Afgevaardigde Regio Waasland en Leuven

company logo 1


Werkgever : Zeelandia Belux HIRED

Plaats tewerkstelling : Waasland - Leuven / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

Zeelandia BeLux in Wommelgem maakt deel uit van de internationale Zeelandia-groep. Die begon in 1900 als familiebedrijf en groeide uit tot een vertrouwde partner van brood- en banketbakkers over de hele wereld. Klanten van Zeelandia maken hun keuze uit een assortiment van zoín vierhonderd verschillende producten en genieten daarbij van vakkennis, ondersteuning in marketing en verkoop, en ingrediŽnten van de hoogste kwaliteit.

Functie :

Je wordt in jouw regio dť vertrouwenspersoon van de artisanale bakkers die je overtuigt met sterk commercieel en producttechnisch advies. Jouw kennis van de Zeelandia-producten ondersteunt de bakkerszaken in hun dagelijkse werk en de keuzes die ze moeten maken om hun zaak te laten groeien en hun klanten dagelijks te verrassen. Correcte en efficiŽnte opvolging van je klantendossiers is geen administratieve taak, maar een manier om mee proactief te denken en het assortiment brood en banket aantrekkelijk te promoten. Voor prospects ben jij de eerste kennismaking met Zeelandia: je introduceert het assortiment en zoekt samen uit welke producten interessant zijn voor hun klanten. Die langetermijnrelatie en samenwerking is de rode draad in jouw commercieel advies.

Profiel :

Je hebt een diploma van een middelbare of hogere opleiding, maar je overtuigt ons meer met je saleservaring en maturiteit. We zoeken een commercieel afgevaardigde die professioneel sterk in de schoenen staat en zich kan identificeren met het assortiment van Zeelandia. Je weet hoe je mensen overtuigt, kan probleemloos plannen en je haalt graag je doelen. Je bouwt aan een vertrouwensband door de klanten altijd te leveren wat je ze belooft. Eerlijk, positief en geŽngageerd: zo zien de klanten jou, en dus Zeelandia. Woon je in de regio Waasland-Leuven? Dan is dat een extra meevaller.

Aanbod :

Van je ervaren voorganger krijg je in een paar maanden tijd een volledige opleiding. En in onze eigen proefbakkerij verdiep je je in de technische specificaties van het bakkersvak. Zeelandia vindt het zeer belangrijk dat jij je goed voelt in een job met verantwoordelijkheid en afwisseling. Je komt terecht in een team van professionele en sociale, menselijke collegaís. En natuurlijk krijg je ook een constante ondersteuning op marketing en sales vlak. Een mooi loon met premies, extralegale voorwaarden en een firmawagen zijn een evidentie.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B