HIRED: Jobstudent(e)

company logo 1


Werkgever : Katz HIRED

Plaats tewerkstelling : Zoersel / Sector : HR

Bedrijfsomschrijving :

Katz nv in Zoersel is een professioneel, onafhankelijk assessment en recruitmentcenter dat sinds 1994 zijn succes te danken heeft aan trouwe klanten en geweldige sollicitanten. Onze aanpak in een notendop? Efficiëntie, resultaatgerichtheid en een probleemoplossende instelling. Dit vanuit de vaste overtuiging dat het onze taak is om op een eerlijke en open manier ieder individu te begeleiden. Om deze professionaliteit en kwaliteit te garanderen, staat een klein hecht team van betrokken en ervaren medewerkers elke dag paraat. Daar we graag mensen opleiden voor de toekomst is er altijd plaats voor een (m/v) enthousiaste en gemotiveerde: jobstudent(e)

Functie :

Bij Katz krijg je de kans om professioneel mee te draaien. We zorgen voor een functie die afwisseling en contacten met zich meebrengt. Binnen ons team bied je support waar nodig en op administratief vlak hou je er van om nauwgezet en kwaliteitsvol te werken. Kortom, als jonge professional stel je alles in het werk om samen met je collega’s verder op een positieve manier in de markt te positioneren.

Profiel :

Je komt graag met mensen in contact en je beschikt over empathische, communicatieve en analytische vaardigheden. Je bent vriendelijk, enthousiast en vooral discreet. En als je er ook nog eens steeds het beste van wil maken, dan pas je vast in ons team.

Aanbod :

• Een ongedwongen en stimulerende sfeer • Klein leuk team • Veel afwisseling • Aantrekkelijk loon met maaltijdcheques

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B