Logistiek Transport Planner

company logo 1


Werkgever : Pasec

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Logistiek

Bedrijfsomschrijving :

Pasec, onderdeel van Pooling Partners, is in Europa dť naam voor wie op zoek is naar houten verpakkingen. Al meer dan 60 jaar produceert het bedrijf in verschillende werkplaatsen pallets, kisten, kratten en kabeltrommels. Toonaangevende bedrijven in diverse industriŽle sectoren werken al jarenlang samen met Pasec. Omdat wij investeren in de modernste computergestuurde palletlijnen en voortdurend innoveren in de meest geavanceerde technologie om kostenefficiŽnt de allerhoogste kwaliteit af te leveren. 140 medewerkers produceren jaarlijks meer dan 3,5 miljoen houten verpakkingsstuks: om die Ďjust in timeí bij de klanten te krijgen zoeken we in Malle een (m/v) Logistiek Transport Planner

Functie :

De logistiek planner is de spilfiguur in het hele logistieke proces. Intern verbind je order entry, productie en transport. Extern streef je naar continue klantentevredenheid. Pasec heeft zeven chauffeurs en bijkomende externe transporteurs die jij rechtstreeks aanstuurt, motiveert en organiseert. Dat doe je vanuit de dagelijkse planning Ė een pittige verantwoordelijkheid - maar je past vaak last minute aan Ė een stevige uitdaging Ė en speelt zo in op onvoorziene omstandigheden. Je bent verantwoordelijk voor de planning inzake de tijdige en kostenefficiŽnte aanlevering van materiaal bij klanten in heel Europa (met focus op BelgiŽ en Nederland), uiteraard in nauw overleg met productie ter controle van de voorraad. Dat hele logistieke proces verwerk je administratief en je optimaliseert waar nodig.

Profiel :

Een logistiek planner is voortdurend op zoek naar oplossingen. Je georganiseerde en planmatige aanpak, maken dat je stevig in je schoenen staat. Je kan overtuigend onderhandelen met interne diensten, en chauffeurs, maar je hebt ook de skills om commercieel en positief te communiceren met klanten en leveranciers. Je bent flexibel en altijd servicegericht. Administratief ontgaat je geen enkel detail en je bent het aanspreekpunt voor verschillende afdelingen, zowel professioneel als sociaal. We verwachten dat je meedenkt, de vaste patronen doorbreekt en nieuwe ideeŽn, routes of efficiŽnte logistieke oplossingen op tafel durft leggen. Ervaring als (transport)planner is zeker een pluspunt, maar je mag zeker rekenen op de nodige ondersteuning van je ervaren collegaís van planning, productie en de commerciŽle dienst.

Aanbod :

De logistiek planner werkt in Malle in dagdienst. Het is een job met zeer veel verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat ook veel vrijheid voor initiatief en de mogelijkheid tot eigen organisatie. In je functie ben je actief in het operationele hart van het bedrijf waardoor je zeer veel contacten legt en je betrokkenheid breed kan uitbouwen. De job van planner ziet er elke dag anders uit. Uitdaging en afwisseling verzekerd!

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B