Interne Auditor

company logo 1


Werkgever : Febelco

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

De interne auditor is verantwoordelijk voor de financiŽle en operationele audits van Febelco en zijn dochterondernemingen. Je bereidt de audits voor en controleert de financiŽle processen waaronder de administratieve organisatie. Maar je rol als interne auditor gaat veel verder dan cijfers en letters controleren. Binnen het globale interne auditplan werk je operationele audits uit. Jouw analyse van de auditprocedures en werkmethodes, en je detectie van risicozones en belangenconflicten bundel je in aanbevelingen aan de algemene directie en het management. Op basis van jouw aanbevelingen worden plannen uitgewerkt die de governance, het riskmanagement en de controleprocessen ten goede komen. Je rapporteert aan de CFO, maar bouwt een goede samenwerking uit met alle interne afdelingen en managers.

Profiel :

Solliciteren kan met een masterdiploma in een economische of financiŽle richting op zak, of je kan gelijkaardige ervaring op tafel leggen. Je werkte al vijf jaar in een accountancy kantoor, en kan terugblikken op enkele jaren ervaring in de uitvoering van financiŽle en operationele audits. Een goede auditor beschikt over sterke analytische en synthetische vaardigheden en een kritische detailblik. Uiteraard ben je communicatief sterk genoeg in zakelijk overleg en kan je accuraat, planmatig en zelfstandig werken. Je leergierigheid maakt je tot de expert in de financiŽle afdeling.

Aanbod :

Febelco is een gezond groeiend Belgisch bedrijf dat graag investeert in verbetering en optimalisatie. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, op menselijk en technologisch vlak. Bij deze boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B