Onderhoudsverantwoordelijke

company logo 1


Werkgever : Orfit Industries NV

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries in Wijnegem ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Orfit is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het ruime productgamma vindt voor 99% zijn weg naar professionele eindgebruikers in 104 landen.

Functie :

Als onderhoudsverantwoordelijke heb je de leiding over het technische en onderhoudspersoneel. Je stelt een onderhoudsplan op en voert een strikte controle op het smeerplan. Een job met verantwoordelijkheid, want door jouw precieze opvolging van preventief en accuraat onderhoud halen de machines een maximaal rendement. Ook het beheer van de onderdelen, aankoop van technische onderdelen en onderhoud van het technisch magazijn valt onder jouw bevoegdheden. Je werkt met een klein team van technici die je actief aanstuurt in hun taken, maar je steekt ook zelf de handen uit de mouwen om deel te nemen aan onderhoudsbeurten of herstellingen. Aan het management stel je maatregelen of interventies voor die zorgen voor een efficiŽnte en productieve arbeidsflow.

Profiel :

Orfit zoekt een industrieel ingenieur elektromechanica of bachelor elektromechanica. Ervaring, een positieve ingesteldheid en een gezonde nieuwsgierigheid zijn echter belangrijker dan je opleiding. Je kan mensen stimuleren en bijsturen, je denkt en handelt structureel en resultaatsgericht en bent niet bang om voortdurend bij te scholen. Idealiter heb je ervaring met plc-sturingen. Je spoort snel pannes en technische storingen op en je bent analytisch ingesteld. We zoeken een m/v die op een constructieve manier vooruit wil. Indien je tevens kennis hebt of uitgesproken interesse in robotica, dan ben je de kandidaat die we zoeken!

Aanbod :

Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt als onderhoudsingenieur de unieke kans om, in een jong team, mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen. Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een zeer degelijke opleiding, afwisselende uitdagingen en een grote portie zelfstandigheid.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B