IT Database Administrator SQL

company logo 1


Werkgever : Febelco

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

De farmaceutische groothandel Febelco te Sint-Niklaas (www.febelco.be) is, met een omzet van meer dan 1,5 miljard euro en een permanente voorraad van 43.000 verschillende producten, de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Febelco realiseert met negen vestigingen een marktaandeel van meer dan 60% in Vlaanderen en een belangrijke marktgroei in WalloniŽ. Ons bedrijf beschikt over de modernste technologie op logistiek vlak en alle vestigingen zijn uitgerust volgens de GDP-normen. Febelco en zijn dochterondernemingen kunnen rekenen op meer dan 1.000 toegewijde en enthousiaste medewerkers die dagelijks streven naar een uitmuntende dienstverlening voor hun klanten.

Functie :

Als Database Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de SQL databases in de Febelco Group. Je doet de installatie, configuratie, upgrade en migratie van SQL Server 2008R2 tot en met 2016 alsook SSIS, SSAS en SSRS, SQL Agent en Database Mail. Je staat tevens in voor de security, back-ups en disaster recovery planning waar je de best passende high availability oplossing uitwerkt. Het zeker stellen van de continuÔteit en betrouwbaarheid van de databases, en het oplossen van technische problemen, behoren tot jouw takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de SQL servers en databases met behulp van monitoring tools. Hiervoor komen je vaardigheden in data modeling, indexen, partitionering en troubleshooting zeker van pas. Je werkt nauw samen met het .NET development team inzake database design, data types en performance tuning. Nieuwe uitdagingen zoals migratie naar Azure, encryptie en GDPR compliance schrikken jou niet af. Bovendien zal je deel uitmaken van een team met een dertigtal collegaís uit de IT-afdeling.

Profiel :

Je genoot een hogere opleiding informatica/IT en hoeft niet meer overtuigd te worden van het belang van testen, automatiseren, documenteren en monitoren. Daarbij werk je punctueel en nauwkeurig. Verantwoordelijkheid nemen is voor jou geen probleem. Je bent analytisch ingesteld en biedt efficiŽnte en vindingrijke oplossingen aan. Naast ervaring met Windows server en MS SQL Server, is interesse in Business Intelligence een pluspunt. Uiteraard wordt er voorzien in professionele opleidingen en begeleiding.

Aanbod :

Febelco is een gezond groeiend Belgisch bedrijf dat graag investeert in verbetering en optimalisatie. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, op menselijk en technologisch vlak. Bij deze boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B