Software Test Engineer

company logo 1


Werkgever : Febelco

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

De farmaceutische groothandel Febelco te Sint-Niklaas is, met een omzet van meer dan 1,4 miljard euro en een permanente voorraad van 43.000 verschillende producten, de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in België. Febelco realiseert met acht vestigingen een marktaandeel van meer dan 60% in Vlaanderen en een belangrijke marktgroei in Wallonië. Ons bedrijf beschikt over de modernste technologie op logistiek vlak en alle vestigingen zijn uitgerust volgens de GDP-normen. Febelco en zijn dochterondernemingen kunnen rekenen op meer dan 1.000 toegewijde en enthousiaste medewerkers die dagelijks streven naar een uitmuntende dienstverlening voor hun klanten.

Functie :

Je zal in deze functie meehelpen aan de uitbouw van een intern kwaliteitssysteem dat naast software validatie projecten ook de optimalisatie en uitwerking van procedures, processen en systemen omvat. Samen met de interne en externe ICT specialisten en analisten zal je in de eerste plaats instaan voor het uitwerken en uitvoeren van acceptatie- en validatietesten voor alle interne software ontwikkeling (ERP, WMS,…). Onze inhouse ontwikkelde toepassingen (ERP, WMS, …) zijn cruciaal voor de goede werking van onze 9 geautomatiseerde vestigingen met een 600-tal eindgebruikers en voor een optimale service aan zo’n 3.000 klanten. Je zal rechtstreeks rapporteren aan de Team Lead Development. In deze functie zal je instaan voor: • Het ontwikkelen van test templates en uitwerken van test plannen. • Het definiëren van duidelijk omschreven en effectieve test cases gebaseerd op functionele requirements. • Het definiëren van acceptatiecriteria ’s in samenspraak met de analisten. • Het uitvoeren van de test cases. • Het uitschrijven van automatische test scripten zowel in een Windows als Web omgeving. • Het uitvoeren van regressie testen gebaseerd op impact analyses en het uitvoeren van deze analyses. • Het samenstellen en rapporteren van de resultaten van de verschillende testen en de defects die gedetecteerd werden.

Profiel :

Je genoot een hogere opleiding Informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt ervaring met het testen van complexe systemen en stelt kwaliteit en veiligheid van software systemen centraal. Je hebt een sterk analytisch vermogen, doorzettingsvermogen, een zin voor structuur en wenst bij te leren . Daarnaast kan je zelfstandig werken binnen de gestelde objectieven en ben je flexibel. Je spreekt, leest en schrijft vlot Engels. Je bent tevens een communicatieve en sociale teamspeler die beseft dat een intensieve samenwerking aan de basis ligt van de beste resultaten. Je hebt reeds ervaring in software applicatie testen, ervaring met testen binnen de Agile Scrum omgeving Jira strekt tot aanbeveling.

Aanbod :

Febelco is een gezond groeiend Belgisch bedrijf dat graag investeert in verbetering en optimalisatie. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, op menselijk en technologisch vlak. Bij deze boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B