Product Manager Schakelmateriaal/DIY // Benelux

company logo 1


Werkgever : Legrand Group Belgium

Plaats tewerkstelling : Belgie / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. Het Belgische bedrijf is een filiaal van de Franse Legrand Group die met 36.000 werknemers in meer dan 80 landen een omzet van ruim 4,8 miljard realiseert. De groep streeft voortdurend naar duurzame groei en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Functie :

Binnen de afdeling marketing krijg je de verantwoordelijkheid om specifieke productgroepen duidelijk en efficiŽnt te positioneren binnen de Belgische en Nederlandse markt. Je neemt de leiding in het uitzetten, uitvoeren en bewaken van het jaarlijkse marketing- en communicatieplan, maar je ondersteunt en stimuleert ook de verkoopteams in jouw regio. Je bent meer dan een aanspreekpunt: door jouw enthousiasme, initiatieven en trainingen verhoogt de omzet en het rendement aanzienlijk. Als productmanager signaleer je markttrends en opportuniteiten en zet je je schouders onder de vernieuwing van het assortiment. Je evalueert voortdurend het aanbod en stelt prijzen en promoties vast. Je analyseert de forecast en speelt erop in met commerciŽle acties waar nodig. Je vervult een leidinggevende rol als het gaat over productinnovaties, opzetten van logistieke projecten of werken binnen bestaande wet- en regelgeving.

Profiel :

Je hebt een diploma elektromechanica op zak of kan terugkijken op een traject in een gelijkaardige functie. Overtuig ons met je ervaring in de omgeving van een elektrotechnische distributeur, in DIY of bij een producent van elektrotechnische materialen. Heb je kennis van projectmanagement? Perfect! We zoeken iemand die conceptueel en cijfermatig denkt: planmatig, gestructureerd en zeer communicatief naar het commerciŽle team. Je bent klant- en marktgericht en denkt strategisch en vanuit oplossingen.

Aanbod :

Legrand Group is een internationaal bedrijf met een ijzersterke reputatie en een gezonde groeiambitie. Wie een stap vooruit wil, krijgt voldoende uitdagingen en groeikansen. In deze functie kan je commerciŽle inzet vertalen in zeer concrete resultaten! Tegenover jouw inzet staat een motiverend salarispakket, met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B