Adjunct Directeur IT

company logo 1


Werkgever : Febelco

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

De farmaceutische groothandel Febelco te Sint-Niklaas is, met een omzet van meer dan 1,4 miljard euro en een permanente voorraad van 43.000 verschillende producten, de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Febelco realiseert met acht vestigingen een marktaandeel van meer dan 60% in Vlaanderen en een belangrijke marktgroei in WalloniŽ. Ons bedrijf beschikt over de modernste technologie op logistiek vlak en alle vestigingen zijn uitgerust volgens de GDP-normen. Febelco en zijn dochterondernemingen kunnen rekenen op meer dan 1.000 toegewijde en enthousiaste medewerkers die dagelijks streven naar een uitmuntende dienstverlening voor hun klanten.

Functie :

Je zal in deze functie, samen met de Directeur IT, een team van een 30-tal IT-specialisten aansturen. Samen met de Team- en Projectleads zal je in de eerste plaats zorgen voor de goede werking van alle interne ontwikkelde toepassingen (ERP, CRM, WMS,Ö) die cruciaal zijn voor de goede werking van onze 8 geautomatiseerde vestigingen met een 700-tal eindgebruikers om een optimale service te bieden aan een 3.200 klanten. Tevens optimaliseer je de IT-processen binnen Febelco, een bedrijf met een belangrijke logistieke opdracht. Je bent de link tussen de business en de IT-medewerkers. Je ontwikkelt een ICT-visie die in harmonie is met en bijdraagt tot de realisatie van de overkoepelende bedrijfsstrategie. Je plant, organiseert en coŲrdineert projecten van de ICT-afdeling, in samenspraak met de Team- en Projectleads, en stuurt bij in functie van de prioriteiten. Projectopvolging zal een belangrijk deel uitmaken van je taak. Je volgt de trends op ICT-vlak, evalueert de relevantie van deze ontwikkelingen voor onze onderneming en geeft ter zake advies op directieniveau. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Directeur.

Profiel :

Je beschikt over een master diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je overtuigt ons door je technische expertise, en kijkt terug op minstens 5 jaar relevante werkervaring. Je straalt de nodige autoriteit uit en je beschikt over het inzicht om gefundeerde analytische keuzes te maken. Je hebt een organiserend vermogen waar iedereen naar opkijkt. Je bent de man of vrouw die problemen niet uit de weg gaat, maar ze aanpakt en oplost. Als uitstekend communicator pik je nuttige informatie op en koppel je vlot heen en weer tussen verschillende diensten en collegaís. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieŽn, ervaring binnen de .NET wereld is een vereiste. Je weet van aanpakken om de IT-processen te standaardiseren. Je hebt een sterke analytische geest, doorzettingsvermogen en een zin voor structuur. Je bent tevens een communicatieve en sociale teamspeler die beseft dat een intensieve samenwerking aan de basis ligt van de beste resultaten. Je kan mensen begeleiden en inspireren om zo samen met een hecht team van zoín 30 tal gedreven IT-specialisten de toegewezen projecten tot een goed einde te brengen.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiend Belgisch bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving hoort een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B