Aankoper - Supply Chain Analist

company logo 1


Werkgever : Demeyere

Plaats tewerkstelling : Herentals / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Sinds haar oprichting in 1908 is Demeyere uitgegroeid van een familiale Belgische onderneming tot een wereldreferentie in roestvrijstalen kookgerei. Al meer dan 100 jaar werkt Demeyere aan topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie, wat maakt dat de roestvrijstalen potten en pannen een plaats veroverden in zowel particuliere als industriŽle keukens wereldwijd. Liefde voor design is een belangrijke succesfactor, maar Demeyere dankt haar succes ook aan haar zeer loyaal en hoogkwalitatief personeel. Demeyere maakt deel uit van de Duitse groep Zwilling J.A. Henckels, maar de productie, verkoop en distributie gebeuren vanuit Herentals.

Functie :

Als aankoper ben je dagelijks de spilfiguur van een vlotte operationele werking. Je bent verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid van alle handelsgoederen en ondersteunt de aankoop van productiegoederen. Je onderhoudt goede contacten met leveranciers, doet prijsvergelijkingen en onderhandelt op een tactvolle commerciŽle wijze over prijs, kwaliteit en levertermijn. Als analist bereid je de aankoopbehoeften voor door onderzoek van verkoopcijfers, beschikbare voorraad, forecasts en geplande marketing- of salesacties. In nauw overleg met de Supply Chain Manager maak je voorbereidende rapporten om aankoopbeslissingen te argumenteren. Je zal tevens een belangrijke rol spelen in het documenteren en testen van de aankoopprocessen om deze mee te optimaliseren.

Profiel :

Met een masterdiploma op zak en enkele jaren ervaring in aankoop of supply chain zien we je graag komen. Nog belangrijker is dat je beschikt over een zeer sterk logisch en analytisch inzicht, en resultaatgericht en planmatig werkt. We zijn niet op zoek naar iemand die enkel graag uitvoert, maar iemand die opportuniteiten detecteert en vertaalt in gefundeerde voorstellen. Een persoon die kritisch durft meedenken en beslissingen voorlegt aan de hand van cijfers en feiten. Je communiceert vlot, zowel intern als extern, in Nederlands en Engels, en je streeft binnen je team naar goede en duidelijke afspraken. Op administratief vlak ben je erg nauwgezet, en je bent vertrouwd met het gebruik van ERP-pakketten.

Aanbod :

Je werkt in een klein team, binnen een innovatief en dynamisch bedrijf. Je werk is meetbaar en je geeft een zichtbare bijdrage aan de groei van het bedrijf. Demeyere biedt zijn medewerkers grote zelfstandigheid, boeiende uitdagingen en een erg afwisselend takenpakket. Naast een competitief salaris met extralegale voordelen kan je rekenen op een grondige opleiding en ondersteuning in de verdere uitbouw van je carriŤre.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B