Account Manager Regio WalloniŽ

company logo 1


Werkgever : Legrand Group Belgium

Plaats tewerkstelling : Belgie / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. Het Belgische bedrijf is een filiaal van de Franse Legrand Group die met 36.000 werknemers in meer dan 80 landen een omzet van ruim 4,8 miljard realiseert. De groep streeft voortdurend naar duurzame groei en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Functie :

Je zet de kwaliteiten en voordelen van het hele gamma van Legrand Data Center Solutions met overtuiging in de verf bij onze klanten in WalloniŽ. Als accountmanager presenteer je het bedrijf als een prominente producent en leverancier van duurzame oplossingen. Oplossingen die de klant Ė groothandels in databekabeling, B2B in industrie en datacenters Ė energie en geld besparen. Je luistert naar de klant en analyseert de vragen die hij op tafel legt. Je geeft advies en vertaalt je visie in oplossingen waarmee je de klant overtuigt. Je enthousiasme, praktische kennis, commercieel inzicht en technische interesse geven de klant vertrouwen in Legrand. In zeer nauwe samenwerking met je interne collegaís lever je een belangrijke bijdrage om nieuwe business te genereren of bestaande relaties te verdiepen.

Profiel :

Je bent sterk in communicatie en het uitbouwen van duurzame klantenrelaties. De klanten vertrouwen je omdat jij oplossingen op tafel legt waar zij beter van worden. Je hebt een vlotte, commerciŽle ingesteldheid en een gezonde interesse in techniek. Een eerste ervaring is een pluspunt, maar zin in onze business en een enthousiaste leergierige houding appreciŽren we nog meer. WalloniŽ wordt jouw regio, dus jij hebt een perfecte kennis van het Frans, en je spreekt ook een mondje Nederlands. Ben jij de jonge gedreven commerciŽle teamplayer die we zoeken? Dan maken we graag kennis.

Aanbod :

Legrand Group is een internationaal bedrijf met een ijzersterke reputatie en een gezonde groeiambitie. Voldoende uitdagingen en groeikansen voor wie een stap vooruit wil. In deze functie kan je je commerciŽle kwaliteiten en je interesse in techniek vertalen in zeer concrete resultaten! Daartegenover staat een motiverend salarispakket, met een bedrijfswagen, een home office-pakket en extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B