Regiomanager Limburg - Projecten

company logo 1


Werkgever : Xella

Plaats tewerkstelling : Limburg / Sector : Bouw

Bedrijfsomschrijving :

Xella is een toonaangevende internationale producent van energiebesparende, ecologische en brandveilige bouwmaterialen. Dit bedrijf met een internationaal karakter is marktleider met verschillende kwalitatieve merken zoals Silka, Ytong en Hebel. Silka produceert flexibele bouwblokken en Ėelementen uit kalkzandsteen die bekendstaan om hun hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid. De resultaten die Silka boekt, spreken voor zich: dankzij creatieve en innovatieve research verzekert dit A-merk een marktleiderspositie.

Functie :

Bouwprojecten in Limburg en Vlaams-Brabant vallen onder jouw hoede. Vooraf ga je praten met ingenieursbureaus, aannemers en architecten en je bouwt een vertrouwensrelatie met hen op. Je toont hen de uitgebreide mogelijkheden die Silka-bouwsystemen bieden bij hun plannen en volgt de projecten op van studie tot oplevering. Ook met de verdelers van Silka-bouwmaterialen onderhoud je goede commerciŽle contacten. Je draagt de visie uit van moederbedrijf Xella en legt voortdurend nieuwe contacten om onze A-merken te verkopen. Zo valt er nooit een leegte in je planning, maar lopen de offertevragen vlot binnen.

Profiel :

Deze functie op hoog niveau voor een gerenommeerd A-merk vraagt het nodige inzicht. In samenwerking en overleg met het hele Silka-team, ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid en afwisselend takenpakket. Planning en organisatie zijn onmisbare kwaliteiten. Een hogere technische opleiding, als industrieel ingenieur of architect bijvoorbeeld, geeft je de nodige achtergrond en kennis. Daarmee win je snel het vertrouwen van partners en klanten. Je communiceert vlot, ook intern met de verschillende afdelingen van Xella. Een paar jaar ervaring is zeker een pluspunt maar ook als gedreven junior ben je welkom. Werken voor Silka is werken voor een gevestigde reputatie als betrouwbare partner. Word jij straks ons visitekaartje?

Aanbod :

Wanneer je start in deze functie zorgen we voor een zeer uitgebreide opleiding zodat je met een goede kennis aan de slag kunt. Je werkt voornamelijk vanuit je home-office. Silka biedt je een gevarieerde functie en een zeer competitief salaris- en voordelenpakket met groepsverzekering en een firmawagen. De details bespreken we in overeenstemming met je ervaring en competenties.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B