Account Manager // Provincie Namen, Waals Brabant en Brussel

company logo 1


Werkgever : Legrand Group Belgium

Plaats tewerkstelling : WalloniŽ / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. Het Belgische bedrijf is een filiaal van de Franse Legrand Group die met 36.000 werknemers in meer dan 80 landen een omzet van ruim 4,8 miljard realiseert. De groep streeft voortdurend naar duurzame groei en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Functie :

Legrand staat voor een ijzersterk merk en een indrukwekkend assortiment. En Namen, Waals Brabant en Brussel wordt jouw territorium om dat merk uit te dragen. Er steekt geen opportuniteit de kop op, bij architecten of installateurs, of jij bent ervan op de hoogte. Je overtuigt je prospects: je brengt een gesprek op gang, volgt snel op en komt met passende oplossingen voor hun vraag. Voor je collegaís van marketing en commerciŽle binnendienst ben jij Ďreporter ter plaatseí. Ze vertrouwen op jou om te weten wat er leeft op de markt. Maar ook met de buitendienst loopt de samenwerking op rolletjes. Als team wisselen jullie alle tips en tricks uit en boeken jullie resultaten: een mooie omzet en een portefeuille vol tevreden klanten!

Profiel :

Je legt graag je oor te luisteren. Je hebt een zeer commerciŽle ingesteldheid met een neus voor opportuniteiten. Maar er zit meer in jou: nadat je goed geluisterd hebt, kom je ook met creatieve oplossingen. Met andere woorden: je gaat 100% voor je klanten. Zo bouw je relaties uit op lange termijn. Organisatietalent is jou aangeboren. Je hebt je agenda goed onder controle, neemt verantwoordelijkheid en bent leergierig. Zo kan je, na een grondige opleiding, overtuigen door je kennis van de producten.

Aanbod :

Heb jij het hele pakket Ö and then some? Wij ook. We bieden je een fascinerende job in een vooruitstrevend bedrijf. We belonen jouw professionaliteit met een soepele structuur op mensenmaat en veel kansen om te ontwikkelen en bij te leren . Bij je loon hoort een bedrijfswagen, home office en tal van extralegale voorwaarden.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B