HR Officer

company logo 1


Werkgever : Orfit Industries NV

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries in Wijnegem ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Orfit is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het ruime productgamma vindt voor 99% zijn weg naar professionele eindgebruikers in 104 landen.

Functie :

Als HR-medewerker heb je een heel afwisselende functie. Aan de ene kant volg je de hele personeelsadministratie op voor het vaste personeel. Je geeft de werkuren van internen en externen in en stemt af met interimkantoren voor de prestaties van uitzendkrachten. Je werkt mee aan de verlofregelingen, schrijft en bewerkt de functieomschrijvingen die bijvoorbeeld dienen voor de evaluaties van het personeel. Ook de loonadministratie in samenwerking met sociale secretariaten in binnen- en buitenland hoort tot jouw takenpakket. Aan de andere kant werk je mee aan de werving en selectie van nieuwe medewerkers, vooral arbeiders. Je schrijft nieuwe vacatures uit en volgt de sollicitaties op. Je onthaalt nieuwe collegaís op hun eerste dag, je zorgt dat hun contract klaarligt en maakt hen wegwijs in het bedrijf.

Profiel :

Je hebt een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. Dus weet je hoe belangrijk het is dat je discreet en benaderbaar bent, maar ook dat je administratief heel nauwgezet te werk gaat. Je hebt minstens een bachelordiploma en behalve Nederlands spreek je ook uitstekend Engels. En vooral: jij werkt nauwkeurig en gestructureerd. Als HR-medewerker ben jij de tussenpersoon tussen werknemers en de organisatie. Daarbij blijf je altijd neutraal en ga je op zoek naar de gepaste oplossing voor elke situatie.

Aanbod :

Deze gevarieerde HR-functie vervul je voltijds of 4,5/5 (indien gewenst). Je werkt in het hoofdkantoor van een internationaal actief bedrijf en krijgt de kans om heel wat bij te leren. Natuurlijk staat er een eerlijk loon tegenover jouw werk.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B