Product Manager Benelux

company logo 1


Werkgever : Legrand Group Belgium

Plaats tewerkstelling : Diegem, Boxtel / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. Het Belgische bedrijf is een filiaal van de Franse Legrand Group die met 36.000 werknemers in meer dan 80 landen een omzet van ruim 4,8 miljard realiseert. De groep streeft voortdurend naar duurzame groei en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Functie :

In deze rol neem je het voortouw om specifieke bekabelingsoplossingen van Legrand succesvol te positioneren in de Benelux. Je beheert een deel van het productenportfolio datanetwerken zodat deze aansluit bij de behoeften in de markt. Je bent verantwoordelijk voor - de ontwikkeling van de juiste klantconcepten; - de richting en uitvoering van de marktstrategieŽn in de Benelux; - de totale life-cycle management van de toegewezen productlijnen; - de juiste communicatieboodschap en inzet van communicatiemiddelen om je doelgroepen zo effectief en efficiŽnt mogelijk te benaderen; - het toetsen van de nieuwste markt- en productontwikkelingen en vertalen naar onze eigen proposities; - het initiŽren van activiteiten op het gebied van rendementsverbetering; Werkzaamheden: - Plannen, uitvoeren en controleren van alle stappen in de levenscyclus van producten; - Het continu zoeken naar nieuwe kansen in de markt binnen de gekozen ondernemingsstrategie; - Uitvoeren en coŲrdineren van marktanalyses, desk en fieldresearch; - InitiŽren en ontwikkelen van online en offline communicatiemiddelen ; - Logistiek beheer van het assortiment; - Prijsbeheer; - Optimaliseren van artikeldata ;

Profiel :

De juiste kandidaat voldoet aan het volgende: - Je werk- en denkniveau ligt op minimaal bachelor niveau, - Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in het vakgebied product management van data netwerken of aanverwante productgroepen, - Je beschikt over kennis op het gebied van netwerk technologie, - Je bent gestructureerd en gedisciplineerd, pragmatisch en inventief, - Je hebt ervaring in het werken met project planningstools, - Je bent in staat de klantvraag te analyseren en te vertalen naar concrete acties, - Zeer goede kennis van het Nederlands of het Frans. Goede beheersing van Engelse taal is een vereiste.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging in een organisatie met een ijzersterke merknaam en propositie. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om, binnen een goed georganiseerde structuur, in een informele bedrijfscultuur te werken die de ontwikkeling van medewerkers ondersteunt. Je werkt vanuit Diegem en/of Boxtel. Je kan rekenen op gemotiveerde collegaís, een stimulerende werkomgeving en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B