Administratief en Financieel Manager

company logo 1Werkgever : Den Berk Délice

Plaats tewerkstelling : Merksplas / Sector : voeding

Bedrijfsomschrijving :

Den Berk Délice in Merksplas verenigt 5 moderne tomatenkwekerijen tot dé totaalspecialist in het telen, vermarkten en vernieuwen van kwaliteitsvolle smaaktomaten. Onze toekomstvisie is gericht op innovatie en duurzaamheid met als doel de consument een unieke smaakbeleving te geven. Ongeveer 40% van onze producten wordt verkocht aan Belgische retailers, en zo’n 60% is bedoeld voor export naar o.a. Duitsland, Noorwegen, Zweden, Engeland, … . Partnerschap is een belangrijke pijler in onze bedrijfsstructuur. Dit streven we steeds na bij onze klanten, onze leveranciers en onze werknemers. Den Berk Délice is een jonge en groeiende organisatie en wil innovatief en leidend zijn binnen zijn sector.

Functie :

Je stuurt het administratieve en boekhoudkundige team aan en volgt mee de HR-taken op: je werkt mee een efficiënt beleid uit en zorgt voor een perfect geüniformiseerde administratie over de verschillende bedrijven heen. Je beheert mee de verzekeringsportefeuille, optimaliseert en ondersteunt het databeheer van sommige productieprocessen, en ondersteunt aankoopprocessen. Kortom, een belangrijke en zeer diverse functie, met een brede verantwoordelijkheid én stimulerende rol naar de hele bedrijfsstructuur. Voor de zaakvoerders maak je strategische en financiële beleidsadviezen die Den Berk Délice wapenen voor nieuwe uitdagingen. Je merkt het: je taak is veel ruimer dan zuiver administratief, je denkt mee na over innovatie en optimalisatie op alle niveaus van het bedrijf. Om deze functie volledig onder de knie te krijgen voorzien wij uiteraard de nodige inlooptijd en een grondig inwerkproces.

Profiel :

Je hebt een hogere financiële of economische opleiding op zak, met sterke interesse in IT en kennis van financieel management. Verder minimum vijf tot tien jaar ervaring in een functie met gelijkaardige verantwoordelijkheden. Je draagt jouw kennis en expertise vlot over op de groep en je overtuigt je team. Je werkt graag zelfstandig, bent sterk analytisch en autodidactisch ingesteld. Vanuit je ervaring heb je enige kennis van boekhoudpakketten en financiële applicaties. Je bent een sociaal en dynamisch ingesteld persoon. Enige voeling of kennis van de agrarische sector is een pluspunt.

Aanbod :

Den Berk Délice biedt je een sleutelfunctie met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen, maar vooral een job waarin je kan meegroeien met de dynamiek en toekomstplannen van de hele organisatie. Je komt terecht in een professionele omgeving met een resultaatgerichte en dynamische ingesteldheid. We bieden je een competitief loonpakket met extralegale voordelen en kansen op lange termijn.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B