Aankoopcoördinator & planner

company logo 1


Werkgever : Alfa Fish

Plaats tewerkstelling : Brecht / Sector : voeding

Bedrijfsomschrijving :

Alfa Fish in Brecht is een vis- en mosselgroothandel die levert aan horeca, cateraars, winkels, marktkramers, verenigingen en scholen. Het familiebedrijf focust op kwalitatief ambachtelijk werk en levert en verwerkt zeer snel alle soorten vis, schaal- en schelpdieren. Die service én passie voor de zee hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf de voorbije jaren sterk is gegroeid.

Functie :

Om in de dierentaal te blijven: we zoeken een vroege vogel, want je werkdag start om 5.30 uur in Brecht. Je bespreekt met de productiemedewerkers, die ‘s nachts de bestellingen opmaken, de gang van zaken en overloopt mogelijke problemen die zich hebben voorgedaan. Na de voorraadcheck begin je met de plaatsing en registratie van bestellingen, nazicht van bestelbonnen en afgesproken prijzen, en de administratieve controle van leveringen. Je maakt leveringsdocumenten op en stelt een routeplanning op voor de vijf chauffeurs. ’s Morgens neem jij in eerste lijn binnenkomende telefoons op en organiseer je oplossingen om klanten een perfecte service te bezorgen. Na de ochtenddrukte volg je alles verder op.

Profiel :

We zijn op zoek naar een echte coördinator met oog voor detail die zich wil smijten in deze job. Je communiceert van ’s morgens vroeg efficiënt met het team en je kan snel oplossingen bedenken in stresssituaties. Ben jij een sterke planner die ervan houdt om alles onder controle te houden? Perfect! Onze coördinator streeft naar een perfecte organisatie van de leveringen.

Aanbod :

Alfa Fish biedt je een job met afwisseling in een gedreven team. Je werkt in Brecht in vroege uren, van 5.30 tot 13.30u, vijf werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag. Voor deze sleutelfunctie voorzien wij binnen ons familiebedrijf een degelijke opleiding met een aantrekkelijk loon en groeimogelijkheden voor wie vooruit wil.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B